حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است
سرخط خبرها

خرید گندم از مرز ۷ میلیون تن عبور کرد| نگرانی نمایندگان مجلس از وجود رانت و فساد در واردات

  • کد خبر: ۱۲۱۴۲۰
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۰
خرید گندم از مرز ۷ میلیون تن عبور کرد| نگرانی نمایندگان مجلس از وجود رانت و فساد در واردات
رئیس نشست هم‌اندیشی نمایندگان برای اجرای سیاست‌های کلی نظام گفت: افزایش خرید گندم از کشاورزان که از مرز ۷ میلیون تن عبور کرده خبر بسیار خوبی بود که از سوی وزیر جهادکشاورزی مطرح شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فداحسین مالکی رئیس نشست هم‌اندیشی نمایندگان برای اجرای سیاست‌های کلی نظام در تشریح نشست هم اندیشی صبح امروز (سه شنبه ۲۵ مرداد ماه) نمایندگان مجلس با وزیر جهادکشاورزی گفت:  طبق روال گذشته هر هفته کرسی هم اندیشی نمایندگان مجلس با مسئولان اجرایی برگزار می‌شود. در همین راستا  امروز نیز این جلسه با حضور سید  جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی تشکیل و مطالب بسیار صریح و چالشی مطرح شد و نمایندگان در خصوص بروز برخی اتفاقات در وزارت جهادکشاورزی تذکر جدی دادند تا آقای ساداتی نژاد تدابیری برای رفع مشکلات مذکور اتخاذ کند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: افزایش خرید گندم از کشاورزان که از مرز ۷ میلیون تن عبور کرده خبر بسیار خوبی بود که از سوی وزیر جهادکشاورزی مطرح شد، این امر درحالی رخ داده که حجم خرید گندم در سال گذشته ۴ میلیون تن بوده است. نمایندگان نیز تاکید داشتند که باید برای سایر محصولات کشاورزان نیز این امر صورت بگیرد.

وی ادامه داد: دغدغه‌های نمایندگان در خصوص بروز مشکلات برای کشاورزان در برخی از نقاط کشور مطرح شد، مانند همدان که روزی قطب کشاورزی کشور بوده و همچنین منطقه‌ای مانند استان سیستان و بلوچستان که کشاورزان آن به دلیل خشکسالی با مشکلات متعددی مواجه شدند و در بسیاری از زمین‌ها کشت صورت نگرفته است. در همین راستا پیشنهاد شد دولت نسبت به پرداخت وام و یارانه به کشاورزان اقدام کرده که البته وزیر جهاد کشاورزی مطابق با مصوبه دولت در این حوزه گام‌هایی برداشته است. از طرفی وضعیت نامناسب دام‌ها در برخی از استان‌ها مانند خراسان شمالی که از جمله نگرانی نمایندگان بوده چرا که دام‌ها در حال از بین رفتن هستند و باید هر چه سریع‌تر تدابیری برای رفع این مشکل صورت بگیرد.

این نماینده مردم در مجلس عنوان کرد: یکی از موضوعاتی که تقریبا همه نمایندگان با آن موافق بودند، وجود رانت و فساد در واردات است که باید تدابیری اتخاذ شود تا واردات از انحصار خارج و همه افراد به ویژه شرکت‌های جدید نیز در این حوزه ورود کنند.

رئیس نشست هم‌اندیشی نمایندگان برای اجرای سیاست‌های کلی نظام خاطرنشان کرد: به دلیل کمبود وقت، پاسخ تعدادی از سوالات به جلسات بعدی موکول شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->